Antibakterielt papir

emballasjekameratene, emballasje, profilgaver, profilartikler, storhusholdning, kontorrekvisita, northtrack
Northtrack skjorter
17. mars 2016
Godteri med din egen logo
10. mai 2016

Antibakterielt papir

Snarveien bort fra smittefellene

 

Hvis du kunne velge mellom et vanlig tørkepapir og et antibakterielt papir – hva ville du valgt til din arbeidsplass?

 

Det er ingen tvil om hva smarte skoler, sykehus, barnehager, legekontorer, serveringssteder og treningssentre vil gå for. Alle vet hvor mye god hygiene betyr for sykefravær og smittespredning. Nå lanserer Emballasjekameratene den aller enkleste måten å nå målet på, i form av en verdensnyhet:

 

Det nye ECO Silver Paper er verdens første tørkepapir med aktive antibakterielle stoffer! Hemmeligheten ligger i de små sølvtrådene som er vevd inn i papiret. Disse bidrar til å desinfisere hender og overflater når det brukes. Enklere blir det ikke!

 

Emballasjekameratene er den grønne utfordreren i bransjen – og arbeider hardt for å gi kundene nye idéer og bedre produkter. Derfor er Mai Britt Sherling stolt over å kunne introdusere denne nyvinningen på markedet i Rogaland

 

– Papir trenger ikke være bare papir. Det kan gjøre mer! Med ECO Silver Paper kan du minske forbruket av de antibakterielle sprayene – og heller satse på det som alle bruker hver gang, uansett. Alle arbeidsgivere vet hvor mye sykefravær koster, og at bedre hygiene lønner seg.

 

ECO Silver Paper er patentert og effekten er dokumentert i uavhengige, europeiske laboratorier. Brukerne vil se «Antimicrobial added»-merkingen på dispenseren, som viser at dette er neste generasjon tørkepapir. Via en godt synlig QR-kode kan brukerne også finne mer informasjon direkte på mobilen.

 

Papiret er nå preget med små, grønne punkter som gjør det lett å se at dette er noe mer enn et vanlig tørkepapir..

 

 

ECO Silver Paper fra Emballasjekameratene leveres både i senterrull og Z-fold, og kan leveres omgående.

 

Ta kontakt med oss på 45845690 eller maibritt@emballasjekameratene.no, så får du vite mer!